Zivot jednog secanja

23 Feb, 2010

Moj domaci

— Autor sephirot @ 22:27

Evo, po nalogu sanjarenja pisem i ja "domaci" tj prvi susret mene i moje do-pre-par-dana-devojke.

Uglavnom, kako to inace biva ja nisam trebao da budem tu tada ali se sticajem nekih cudno neobjasnjivih okolnosti ja ipak nadjoh na tom maratonu pod nazivom "Pozdrav prolecu". Ukratko, prijatelja ispalila devojka sa kojom je trebao da ide na to planinarenje pa je covek odlucio da me probudi oko pola 6 cisto da me priupita bih li ja isao sa njim. Nakon 20ak min deranja na telefon pristadoh iako mi nije bilo nidocega a kamoli do 4o satne setnje po planini, naime, vece pre toga sam raskinuo sa devojkom.

Nemojte da vas ovaj naziv "Pozdrav prolecu" zavara. Blatnjaviju, klizaviju i snezniju planinarsku stazu u zivotu nisam video, a video sam ih poprilicno. Uglavnom, pristojno natovareni pivom i po kojim sendvicem krenusmo u 7 ispred Gimnazije.

Uglavnom prica je jako dugacka i pocinje otprilike na pocetku ovog 4o satnog maratona a zavrsava kretanjem kuci jos nekih 3-4 sata nakon maratona tj traje sveukupno 7-8 sati.

Ukratko nasli smo se negde na pola staze i odatle isli zajedno jer smo uglavnom bili dobrano ispred ostatka grupe. Na kraju maratona smo sedili zajedno i zajebavali se (nas 4oro) da bi mene u autobusu kum napao u fazonu "sto sedis samnom, idi sedi sa Jovanom, vidis da se curi svidjas". Ajd, rekoh mozda i bude nesto pa odem da sednem sa njom. Naime i nju je zajednicka drugarica napucala slicno da ide da sedne samnom te smo se nas dvoje onako zblanuto gledali u fazonu "koji je njima qrac". Smuvali smo se kada smo izasli iz busa valjda cisto da ne razocaramo toliko ljudi koji su skoro 5 sati besomucno radili na tome da nas skontaju. Ko je tad znao da ce se iz toga izroditi veza od dve godine :)

Kasnije mi je priznala da se njoj prvo svideo kum te zbog toga nije htela da se smuva samnom ali kada me malo upoznala (5-6 dana veze) zaljubila se u mene. Ono sto ona ne zna je da se i meni prvo svidela njena prijateljica, ostatak je isti :)


Komentari

  1. pa lepo...interesantno..pozdrav...

    Autor vilabezkrila — 25 Feb 2010, 19:31

  2. Zanimljiva priča. Potvrđuješ moju postavku da se svi upoznaju bez veze, i da se na početku retko vidi šta će posle ispasti od tog susreta. Odličan domaći!!

    Autor sanjarenja56 — 25 Feb 2010, 20:05


Dodaj komentar

Dodaj komentar

Zapamti me